8.11.13

SNCF'nin sihirli kapıları

Moral olarak çok iyi değilken blogu tekrar , bilinmiyor.org olarak da olsa , yayına sokmuş olmak mutluluk kaynağım oldu. Bir de yazma isteğimi buna eklediğimizde tamamdır , olmuşum ben. Herneyse kişisel olayları geçersek , ki bir süre bunlara sürekli gireceğim gibi gözüküyor , yazıya devam edebilirim.

Bilinmiyor!'u takip edenler en azından bir göz gezdirenler biliyordur 'reklam' konusuna hayli taktığımı. Çok yazmışımdır yerli reklamlarımızın berbat olduğunu , çok ağlamışımdır bu konuda. Bazı reklamların hakkını teslim edelim tabii ki ancak kimse kusura bakmasın yerli reklamların 'genel'i kötü durumda. Yaratıcılık kelimesinden bi haberler... BİN-GO geldi bakar mısın aklıma... Geçelim , konu bu değil.



Efendim , sosyal medyada dolanırken takıldı gözüme reklam. Bir Fransız demiryolu şirketi olan SNCF'ye ait. İçeriği 'sihirli kapılar'dan oluşan , yaratıcılıktan hayli nasibini almış bir reklam...'Şair' bu reklamda şunu anlatmak istemiş arkadaşlar gibi basit , hoca tabirlerinden kullanmak istemem zira reklamların amacı bellidir zaten. Reklam şu tarihte , şu firma tarafından , şuralarda çekilmiştir gibi açıklamalara girmeme gerek de olduğunu sanmıyorum çünkü bana göre yaratıcılığın olduğu her şey keyif vericidir ve her zaman olmasa da en azından bu blogta keyif almaya bakın , sadece keyif için izleyin.



TCDD'ye selam olsun.

1 Yorum var:

Ufuk Canlı dedi ki...

Takipteyiz kardeşim. (:

Yorum Gönder

● Türkçe yazım ve dil bilgisi kurallarına uyunuz!
● Emeğine sağlık , teşekkürler gibi yorumlar spam sayılıp anında silinir.
● Rencide edici ve hakaret içeren yorumlarda bulunmayınız.
● Web adresinizin yorum içeriğinde geçmemesine dikkat ediniz .

 
Sertaç Recepoğlu © 2008-2013.Harmanlayan Sunî Düşünce iken altyapı Blogger tarafından sağlanmıştır.En iyi görüntü , Firefox 1280*1024 çözünürlük .